Facebook Instagram

Beoordelingen van Little Saigon Amsterdam

Recente recensies van Little Saigon Amsterdam

5 sterren na 12 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig eten en lekker drinken! Hopelijk snel weer in het restaurant zelf.

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor de bestelling & review:)! We hopen ook spoedig weer onze lieve gasten in het restaurant te mogen ontvangen, voorlopig hebben we wel 2 bankjes voor de zaak waar gegeten en gedronken mag worden :) Groetjes, Team Little Saigon

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heeeerlijk

Reactie van Little Saigon:Wat fijn om te lezen, dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de Pho was zoals altijd uitstekend, jammer dat de bestelling niet volledig werd meegegeven (geen shrimp rolls en roast chicken), maar de excuses waren oprecht. Zie jullie graag de volgende keer en hoop dan de rolls en chicken gratis te kunnen meenemen :-)

Reactie van Little Saigon:Hi Ben, bedankt voor de bestelling en het vertrouwen :). Vanzelfsprekend kunnen de genoemde items volgende keer worden meegenomen en we hopen je snel weer te zien. Groetjes, Team Little Saigon

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten porties waren ruim en smaak top. Bedankt

Reactie van Little Saigon:Super! Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle bereiding, erg smaakvol eten. Veel sterkte ook voor jullie in deze coronatijd. Ik kom zeker nog een keer langs.

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor de bestelling, steun & fijne review:)!Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel en nog een beetje over voor de volgende dag. Het was een fijne ervaring!

Reactie van Little Saigon:Fijn om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!!! Beste pho die ik in NL heb gegeten.

Reactie van Little Saigon:Super, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Reactie van Little Saigon:Super, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. We hadden verschillende kleine gerechten, een banh mi en de eend. Alle gerechten waren heerlijk, al had de eend wel iets uitgesprokener mogen zijn. Door de saus proefde je weinig Vit. Bij thuiskomst bleek er overigens steamed rice geleverd, terwijl we 3 euro betaald hadden voor fried rice. Was niet hinderlijk, maar wel 3 euro. Dus zeker bestellen bij Little Saigon, maar Check je bestelling voor je weg gaat.

Reactie van Little Saigon:Hi Paul, bedankt voor je bestelling & feedback! Excuses dat de gebakken rijst er niet bij zat, we zullen hier nog even apart een mailtje over sturen. Groetjes, Team Little Saigon

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Little Saigon

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

I don't mind a 7KM stroll to get one of the banh mi ga's. These sandwiches are so tasty and the chicken's always juicy. I used to go for the pho as well. but that's quite hard to eat. When we're allowed to go restaurants again, that's the first thing I'm going to get!

Reactie van Little Saigon:Wow, thank you for your (7km stroll) order & lovely review. We hope to see you soon again! Team Little Saigon