Avaliações de Little Saigon Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Evert
1 dezembro 2022

Foking lekker mate

Reacção a Little Saigon

Thank u for your order and review:) Team Little Saigon

Fam lelystad
18 outubro 2022

Altijd kwaliteit daar en leuke gezellige restaurantje

Reacção a Little Saigon

Bedankt voor je bestelling &fijne review:) Hopelijk tot gauw weer ! Groetjes, Team Little Saigon

Alexandra
17 outubro 2022

Per ongeluk bij het verkeerde filiaal besteld en daarom stond ik zondagavond op de Johan van Hasseltweg in Amsterdam terwijl de bestelling was gedaan op de Zeedijk (foutje, bedankt). Was geen enkel probleem, de mensen in Amsterdam Noord hebben geregeld dat zii de bestelling overnamen, waren superlief en behulpzaam. Echt een fijne service. We hadden Bhan Mi. Topping os erg lekker, maar de kwaliteit van het afbakbrood kan echt beter.

Reacção a Little Saigon

Bedankt voor je feedback &mooie review:) Groetjes, Team Little Saigon

Esther
12 outubro 2022

Ik dacht dat ik bij lokatie Amsterdam Noord had besteld, dus toen ik ervoor stond hing er een bordje 'gesloten vanwege keuken'. Dus bestelling was naar zeedijk gegaan. Niet opgehaald, want geen tijd.

An
13 setembro 2022

Lekker veel groentes erbij!

Reacção a Little Saigon

Bedankt voor je bestelling &mooie review:) Groetjes, Team Little Saigon

Dao
6 setembro 2022
Reacção a Little Saigon

Bedankt voor je bestelling & review:) Groetjes, Team Little Saigon

Daan Swart
29 junho 2022

De tofu moet gemarineerd of gekruid worden, zoals met lemongrass etc.

Reacção a Little Saigon

Hi Daan, Bedankt voor de tip! Hopelijk tot snel weer, groetjes Team Little Saigon Zeedijk

Thomas
12 junho 2022

Snel, vers, lekker, goed geprijsd, toppertje.

Reacção a Little Saigon

"Bedankt voor je bestelling &mooie review:) ! Groetjes, Team Little Saigon"

Amr
29 maio 2022

My favorite take away in whole of Amsterdam! Food is Delicious. Can eat it every day

Reacção a Little Saigon

"Thank you for your order & lovely review :)! We hope to see you soon again, Team Little Saigon"

Ben
22 maio 2022
Reacção a Little Saigon

"Bedankt voor je bestelling & review:) ! Groetjes, Team Little Saigon"

Emanuel
28 abril 2022

Broodjes zijn ontzettend lekker en bieden ook nog eens een top prijs-kwaliteitsverhouding

Reacção a Little Saigon

Bedankt voor je bestelling &mooie review:) ! Groetjes, Team Little Saigon

Amr
22 abril 2022

Always great and healthy food, whenever in a pinch I just place an order and 10mins later I pick it up. Good quality and great value. 💚

Reacção a Little Saigon

Thank you for your order & amazing review :)! We hope to see you soon again, Team Little Saigon

Amr
3 abril 2022

Love their Food 💚

Reacção a Little Saigon

Thank you for your order & lovely review :)! We hope to see you soon again, Team Little Saigon

Bartosz
25 março 2022
Reacção a Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon

Jacky
13 março 2022
Reacção a Little Saigon

thank u so much :) Team Little Saigon

Li
12 março 2022
Reacção a Little Saigon

Thank u for your order and review:) Team Little Saigon

Jason
28 fevereiro 2022

Het broodje was kwart afgebroken, en daar zat dus geen vlees op. 1 broodje had wel koriander, en de andere niet.

Reacção a Little Saigon

Beste Jason, Bedankt voor je bestelling en feedback. Wat spijtig dat de banh mi niet was zoals het hoort. We maken het graag goed met je en hebben een persoonlijke kortingscode (JASON5) voor je aangemaakt t.w.v. 5 euro. Deze kun je gebruiken via je eigen account op centrum.littlesaigon.nl en is geldig tot en met 30-06-2022. Hopelijk zien we je gauw een keertje! Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

Amr
12 janeiro 2022

Best Vietnamese little gem in town, I probably order from there at least once a week .. it’s my go to food, delicious and tasty, great prices, great value .. one of my favorite places in Amsterdam. Their pho is fantastic, the Báhn mì is Delicious and the loempia’s, the fried shrimps and sate’s are great and their Buns are also fantastic, fresh and filling. Thanks for great meals ♥️

Reacção a Little Saigon

Thank you for your order & lovely review :)! We hope to see you soon again, Team Little Saigon

Alona
13 agosto 2021

Apparently ordered, via the website, a pick up at a wrong location; *you should make it clearer that there are two locations. Your stuff at the noord location was not helpful and handled the situation very poorly. Due to the fact that I didn’t receive my order, a refund would be appreciated. Thanks.

Reacção a Little Saigon

Dear Alona, Thank you for your order & feedback. We are very sorry that you had this experience at our place. We will send you a separate e-mail. Team Little Saigon

Robin
11 julho 2021

Always a pleasure to come here or take out - friendly, fast, but most of all: delicious. I was so surprised to find good Vietnamese pho and buns in Amsterdam - and come back for it

Reacção a Little Saigon

Thank you for your order & lovely review :)! We hope to see you soon again, Team Little Saigon

Amalia
22 junho 2021
Reacção a Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon

Jeff
30 maio 2021

Veel mayo, weinig koriander, tofu smaakloos. Kip curry is prima.

Reacção a Little Saigon

Hi Jeff, Wat jammer dat niet alles is bevallen. In ieder geval bedankt voor je bestelling & feedback! Groetjes, Team Little Saigon

Seb
5 maio 2021
Reacção a Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon

Margot Bleker
28 abril 2021

Altijd geweldig eten en lekker drinken! Hopelijk snel weer in het restaurant zelf.

Reacção a Little Saigon

Bedankt voor de bestelling & review:)! We hopen ook spoedig weer onze lieve gasten in het restaurant te mogen ontvangen, voorlopig hebben we wel 2 bankjes voor de zaak waar gegeten en gedronken mag worden :) Groetjes, Team Little Saigon

Frits
21 abril 2021

Was weer heeeerlijk

Reacção a Little Saigon

Wat fijn om te lezen, dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

Ben Smit
28 março 2021

Kwaliteit van de Pho was zoals altijd uitstekend, jammer dat de bestelling niet volledig werd meegegeven (geen shrimp rolls en roast chicken), maar de excuses waren oprecht. Zie jullie graag de volgende keer en hoop dan de rolls en chicken gratis te kunnen meenemen :-)

Reacção a Little Saigon

Hi Ben, bedankt voor de bestelling en het vertrouwen :). Vanzelfsprekend kunnen de genoemde items volgende keer worden meegenomen en we hopen je snel weer te zien. Groetjes, Team Little Saigon

Wouter
26 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten porties waren ruim en smaak top. Bedankt

Reacção a Little Saigon

Super! Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

Tevreden klant
23 fevereiro 2021

Snelle bereiding, erg smaakvol eten. Veel sterkte ook voor jullie in deze coronatijd. Ik kom zeker nog een keer langs.

Reacção a Little Saigon

Bedankt voor de bestelling, steun & fijne review:)!Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

Muneni
22 fevereiro 2021

Lekker, snel en nog een beetje over voor de volgende dag. Het was een fijne ervaring!

Reacção a Little Saigon

Fijn om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

R.
15 fevereiro 2021

Heerlijk, zoals altijd!!! Beste pho die ik in NL heb gegeten.

Reacção a Little Saigon

Super, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

Fify
24 janeiro 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Reacção a Little Saigon

Super, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Paul
29 dezembro 2020

Het eten was prima. We hadden verschillende kleine gerechten, een banh mi en de eend. Alle gerechten waren heerlijk, al had de eend wel iets uitgesprokener mogen zijn. Door de saus proefde je weinig Vit. Bij thuiskomst bleek er overigens steamed rice geleverd, terwijl we 3 euro betaald hadden voor fried rice. Was niet hinderlijk, maar wel 3 euro. Dus zeker bestellen bij Little Saigon, maar Check je bestelling voor je weg gaat.

Reacção a Little Saigon

Hi Paul, bedankt voor je bestelling & feedback! Excuses dat de gebakken rijst er niet bij zat, we zullen hier nog even apart een mailtje over sturen. Groetjes, Team Little Saigon

Thao
25 dezembro 2020

Heel lekker eten

Reacção a Little Saigon

Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Little Saigon

Irma
2 dezembro 2020

I don't mind a 7KM stroll to get one of the banh mi ga's. These sandwiches are so tasty and the chicken's always juicy. I used to go for the pho as well. but that's quite hard to eat. When we're allowed to go restaurants again, that's the first thing I'm going to get!

Reacção a Little Saigon

Wow, thank you for your (7km stroll) order & lovely review. We hope to see you soon again! Team Little Saigon