Beoordelingen van Little Saigon Amsterdam

Recente recensies

5.0
Alona
13 augustus 2021

Apparently ordered, via the website, a pick up at a wrong location; *you should make it clearer that there are two locations. Your stuff at the noord location was not helpful and handled the situation very poorly. Due to the fact that I didnā€™t receive my order, a refund would be appreciated. Thanks.

Robin
11 juli 2021

Always a pleasure to come here or take out - friendly, fast, but most of all: delicious. I was so surprised to find good Vietnamese pho and buns in Amsterdam - and come back for it

Reactie van Little Saigon

Thank you for your order & lovely review :)! We hope to see you soon again, Team Little Saigon

Amalia
22 juni 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon

Jeff
30 mei 2021

Veel mayo, weinig koriander, tofu smaakloos. Kip curry is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Hi Jeff, Wat jammer dat niet alles is bevallen. In ieder geval bedankt voor je bestelling & feedback! Groetjes, Team Little Saigon

Seb
5 mei 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon

Margot Bleker
28 april 2021

Altijd geweldig eten en lekker drinken! Hopelijk snel weer in het restaurant zelf.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor de bestelling & review:)! We hopen ook spoedig weer onze lieve gasten in het restaurant te mogen ontvangen, voorlopig hebben we wel 2 bankjes voor de zaak waar gegeten en gedronken mag worden :) Groetjes, Team Little Saigon

Frits
21 april 2021

Was weer heeeerlijk

Reactie van Little Saigon

Wat fijn om te lezen, dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

Ben Smit
28 maart 2021

Kwaliteit van de Pho was zoals altijd uitstekend, jammer dat de bestelling niet volledig werd meegegeven (geen shrimp rolls en roast chicken), maar de excuses waren oprecht. Zie jullie graag de volgende keer en hoop dan de rolls en chicken gratis te kunnen meenemen :-)

Reactie van Little Saigon

Hi Ben, bedankt voor de bestelling en het vertrouwen :). Vanzelfsprekend kunnen de genoemde items volgende keer worden meegenomen en we hopen je snel weer te zien. Groetjes, Team Little Saigon

Wouter
26 februari 2021

Heerlijk gegeten porties waren ruim en smaak top. Bedankt

Reactie van Little Saigon

Super! Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

Tevreden klant
23 februari 2021

Snelle bereiding, erg smaakvol eten. Veel sterkte ook voor jullie in deze coronatijd. Ik kom zeker nog een keer langs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor de bestelling, steun & fijne review:)!Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

Muneni
22 februari 2021

Lekker, snel en nog een beetje over voor de volgende dag. Het was een fijne ervaring!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Fijn om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

R.
15 februari 2021

Heerlijk, zoals altijd!!! Beste pho die ik in NL heb gegeten.

Reactie van Little Saigon

Super, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon Zeedijk

Fify
24 januari 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Reactie van Little Saigon

Super, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Paul
29 december 2020

Het eten was prima. We hadden verschillende kleine gerechten, een banh mi en de eend. Alle gerechten waren heerlijk, al had de eend wel iets uitgesprokener mogen zijn. Door de saus proefde je weinig Vit. Bij thuiskomst bleek er overigens steamed rice geleverd, terwijl we 3 euro betaald hadden voor fried rice. Was niet hinderlijk, maar wel 3 euro. Dus zeker bestellen bij Little Saigon, maar Check je bestelling voor je weg gaat.

Reactie van Little Saigon

Hi Paul, bedankt voor je bestelling & feedback! Excuses dat de gebakken rijst er niet bij zat, we zullen hier nog even apart een mailtje over sturen. Groetjes, Team Little Saigon

Thao
25 december 2020

Heel lekker eten

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Little Saigon

Irma
2 december 2020

I don't mind a 7KM stroll to get one of the banh mi ga's. These sandwiches are so tasty and the chicken's always juicy. I used to go for the pho as well. but that's quite hard to eat. When we're allowed to go restaurants again, that's the first thing I'm going to get!

Reactie van Little Saigon

Wow, thank you for your (7km stroll) order & lovely review. We hope to see you soon again! Team Little Saigon